Ohje on ruoka-Pirkka lehtisestä.

Pohja:

2pkt (à 400g) piirakkataikinaa (pakaste)

Täyte:

1 keltainen paprika

1 punainen paprika

1 vihreä paprika

1 tlk fetakuutioita suolavedessä

n.20 mustaa kivetöntä oliivia

1 rs (200g) kevyt italian yrtit -tuorejuustoa

3dl ruokakermaa

4 kananmunaa

2-3 tl Provencen Mix -yrttiseosta

1 tl suolaa

1. Sulata piirakkatikinat ja painele ne yhteen.Kauli taikina uunipannun kokoiseksi leivinpaperin päällä.

2. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja levitä tasaisesti pohjalle.siivilöi fetakuutiot liemestä ja murenna niitä hiukan.Ripottele juustot tasaisesti piirakan pinnalle.Halkaise oliivit ja painele puolikkaat piirakan päälle tasaisin välein.

3. Sekoita tuorejuusto ja ruokakerma keskenään, vatkaa joukkoon munat.Mausta yrttiseoksella ja suolalla.

4. Kaada liemi piirakan päälle ja paista 225 asteessa uunin alatasolla 25 minuuttia, kunnes täyte on täysin hyytynyt ja pohja kypsä.Leikkaa piirakka paloiksi.Tarjoa haaleana tai kylmänä.