Rocky Road-toffeet
200g maitosuklaata
250g tummaa suklaata
1prk (n.400g) sokeroitua kondensoitua maitoa
50g voita
200g lakritsipaloja
100g vaahtokarkkeja
3dl suolapähkinöitä/popcornia
Paloittele molemmat suklaat.Sulata suklaat,kondensoitu maito ja voi paksupohjaisessa kattilassa keskilämmöllä välillä sekoittaen.
Leikkaa lakritsipalat pariin osaan ja vaahtokarkit koosta riippuen 2-4osaan.
Sekoita lakritsit,vaahtokarkit ja pähkinät sulaan suklaaseokseen.Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (esim.lasagnevuoka). Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia ja leikkaa paloiksi.Toffee säilyy huoneenlämmössä kuivassa paikassa noin viikon.
Ohje Kotivinkistä.
Kommentit